Praktijknieuws – Dental Care van Splunter – Alkmaar

Praktijknieuws

Per 1 september heeft tandarts van Splunter de praktijk overgedragen aan dhr. Omid Hushyari (tandarts) en dhr. Pierluca Ragnanese (tandtechnicus). De praktijk heeft een nieuwe naam:    Dental Care van Splunter.

Tandarts van Splunter blijft nog zeker 2 jaar in de praktijk werken. Omid Hushyari heeft een deel van het werk van haar overgenomen en Pierre Ragnanese heeft de tandtechniek op zich genomen.

We hebben goede afspraken gemaakt, zodat u zo min mogelijk ongemak van de overdracht zult ondervinden. Behalve dat er een nieuwe tandarts bij gekomen is in de praktijk, is er zo min mogelijk voor u veranderd. Het adres, het telefoonnummer, de website en niet te vergeten de assistentie zijn hetzelfde gebleven. Alleen de web agenda is tijdelijk buiten gebruik.

Omid Hushyari is 5 jaar geleden afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarvóór heeft hij de opleiding voor mondhygiënist voltooid. Hij heeft preventie dan ook hoog in het vaandel staan. Hij is een ervaren tandarts, is ook eigenaar van de praktijk Dental Care in de Bannewaard en heeft al meerdere malen voor tandarts van Splunter waargenomen, als ze op vakantie was.

Pierre Ragnanese heeft bij verschillende gerenommeerde tandtechnische laboratoria gewerkt, heeft veel ervaring en is samen met dhr. Hushyari gestart met Dental Care Alkmaar.

Samenvattend: een aantal van u zullen in het vervolg door Omid Hushyari worden behandeld. Tandarts van Splunter wilt, dat u weet, dat ze u met een gerust hart aan zijn kundige handen toevertrouwt. Ze blijft zelf natuurlijk een van de bekende gezichten in de praktijk en zal in de toekomst de praktijk niet verlaten zonder een goede overdracht aan dhr. Hushyari.

Voor verdere vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de praktijk. Wilt u tandarts van Splunter zelf spreken en is ze niet in de gelegenheid zijn om u te woord te staan, zal ze u terugbellen, zodra het kan.

 

Het team van Dental Care van Splunter