Praktijknieuws – Dental Care van Splunter – Alkmaar

Praktijknieuws

  • De praktijk is per 6 april verhuisd naar de Bannewaard 88, 1824 ED Alkmaar
    Tel: 072-5125940. Het oude nummer vervalt per die datum.
  • Per 1 september heeft tandarts van Splunter de praktijk overgedragen aan dhr. Omid Hushyari (tandarts) en dhr. Pierluca Ragnanese (tandtechnicus). De praktijk heeft een nieuwe naam: Dental Care Alkmaar.
  • Tandarts van Splunter blijft nog zeker 2 jaar in de praktijk werken. Omid Hushyari heeft een deel van het werk van haar overgenomen en Pierre Ragnanese heeft de tandtechniek op zich genomen.

Omid Hushyari is 6 jaar geleden afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarvóór heeft hij de opleiding voor mondhygiënist voltooid. Hij heeft preventie dan ook hoog in het vaandel staan. Hij is een ervaren tandarts en eigenaar van de praktijk Dental Care in de Bannewaard.

Pierre Ragnanese heeft bij verschillende gerenommeerde tandtechnische laboratoria gewerkt, heeft veel ervaring en is samen met dhr. Hushyari gestart met Dental Care Alkmaar.

Samenvattend: een aantal van u zullen in het vervolg door Omid Hushyari worden behandeld. Tandarts van Splunter wilt, dat u weet, dat ze u met een gerust hart aan zijn kundige handen toevertrouwt. Ze blijft zelf natuurlijk een van de bekende gezichten in de praktijk en zal in de toekomst de praktijk niet verlaten zonder een goede overdracht aan dhr. Hushyari.

Voor verdere vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de praktijk. Wilt u tandarts van Splunter zelf spreken en is ze niet in de gelegenheid om u te woord te staan, zal ze u terugbellen, zodra het kan.

  • Per 1 december 2020 hebben we afscheid genomen van Jolanda. Jolanda heeft 26 jaar bij tandarts van Splunter gewerkt en vond het tijd, nu er een nieuwe tandarts is, om een nieuwe uitdaging aan te gaan. We wensen haar veel  geluk en succes in haar nieuwe baan.
  • Naomi en Sacha haar taken over. Naomi is praktijkmanager en Sacha is een ervaren tandartsassistente. Ze werkte in het verleden voor Orthocenter en nu al weer een aantal jaar bij Dental Care Alkmaar.